Portret | Linda van Nierop

Hele fijne referentie van Linda van Nierop van Stichting de Overblijf ☺️✨

“Na alle minder fraaie en zelfs onooglijke selfies, al dan niet verkleint van vakantiekiekjes, werd het echt tijd om op social media een paar goede maar vooral ook professionele foto’s van mijzelf te plaatsen. Dat besluit was snel genomen, nu nog een stap zetten richting een professionele fotograaf. Een vriendin had mooie foto’s en wees mij op de goede ervaring met Petrina Derksen. Na een ontspannen en leuke ontmoeting, om mijn wensenlijstje door te spreken, voelde het gelijk goed. De afspraak voor een fotoshoot werd gemaakt. Best spannend, want als de foto’s nu niet naar mijn zin zijn dan kan het alleen nog maar aan het model liggen… De shoot ging heel ontspannen en helemaal niet geforceerd. Met de eenvoudige aanwijzingen van Petrina en de aardige manier van werken ging het heel natuurlijk en was het gebeurd voor ik het wist. De foto’s kwamen al snel in mijn mailbox en ik was verbaasd over de resultaten. Hieraan kun je zien dat fotografie echt een vak is. De foto’s zijn prachtig geworden! Ik wens iedereen die nu nog twijfelt een fotoshoot door Petrina toe. Een kadootje voor jezelf waar je geen spijt van zult krijgen. Petrina, dank je wel.”