Portret | Linda van Nierop

Hele fijne referentie van Linda van Nierop van Stichting de Overblijf ☺️✨

“Na alle minder fraaie en zelfs onooglijke selfies, al dan niet verkleint van vakantiekiekjes, werd het echt tijd om op social media een paar goede maar vooral ook professionele foto’s van mijzelf te plaatsen. Dat besluit was snel genomen, nu nog een stap zetten richting een professionele fotograaf. Een vriendin had mooie foto’s en wees mij op de goede ervaring met Petrina Derksen. Na een ontspannen en leuke ontmoeting, om mijn wensenlijstje door te spreken, voelde het gelijk goed. De afspraak voor een fotoshoot werd gemaakt. Best spannend, want als de foto’s nu niet naar mijn zin zijn dan kan het alleen nog maar aan het model liggen… De shoot ging heel ontspannen en helemaal niet geforceerd. Met de eenvoudige aanwijzingen van Petrina en de aardige manier van werken ging het heel natuurlijk en was het gebeurd voor ik het wist. De foto’s kwamen al snel in mijn mailbox en ik was verbaasd over de resultaten. Hieraan kun je zien dat fotografie echt een vak is. De foto’s zijn prachtig geworden! Ik wens iedereen die nu nog twijfelt een fotoshoot door Petrina toe. Een kadootje voor jezelf waar je geen spijt van zult krijgen. Petrina, dank je wel.”

Portretfotografie Lindemarie Mediabureau | Laat jezelf zien

Zichtbaar zijn. Doodeng haha. Ik vind het heerlijk om het verhaal van een ander te vertellen door het te vertalen naar een portretfoto en/of sfeerbeeld. Maar mijn eigen verhaal vertellen is zo lastig. Met de training “Laat jezelf Zien” van Lindemarie en Harriette ga ik ontdekken wat mij nou tegenhoudt hierin.

Mooi, want ik vroeg ooit ook aan Lindemarie of ze haarzelf wilde laten zien aan mij toen ik haar fotografeerde. Nu zijn de rollen omgedraaid haha.

Ook interesse in deze training? Leuk, doe mee! 

Check www.lindemarie.nl/training/training-laat-jezelf-zien

 

Lindemarie

Portret | Ontwerper Cora Verhagen

Merkontwikkelaar, ontwerper en beeldend kunstenaar Cora Verhagen. Ik ben fan van het werk van m’n vriendinnetje Cora. Een held in ontwerpen en mooie illustraties creëren. Zo hielp ze mij met mijn logo waar ik nog steeds blij mee ben. En kreeg ik laatst een heerlijke print kado! Ook hielp ik haar eens aan een fijn portret in het Industriegebouw in Rotterdam, waar ze haar werkplek heeft. Jaloers! Neem eens een kijkje op haar site coraverhagen.nl of haar Instagram @coraverhagen, gewoon een inspiratie!

Visual content | Hi Style | Merel van ’t Wout

Stylingcoach en opleider Merel van ’t Wout van Histyle.

Ik help Merel regelmatig met portretten van haarzelf en visual content voor haar onderneming HiStyle. Haar identiteit en merk vertalen naar een sterk beeld. De foto’s vertellen haar verhaal en ze zet de beelden nu regelmatig in op haar site en diverse social media kanalen.

Ze denkt en werkt ook vaak mee aan beeld concepten voor mijn vrije werk. Merel en ik hebben vaak veel ideeën dus onze fotoshoots zijn altijd bruisend en energiek haha, heerlijk! Nu al zin in de volgende shoot hoor, Merel!