Petrina fotografie » Petrina portretfotograaf in Barendrecht

Prijzen

Portretfotografie

Ieder mens is uniek en verdient het om gezien te worden. Het resultaat van een portretfotoshoot is een blijvende herinnering daaraan. Daarbij is het een leuke ervaring voor iedereen! Mijn portret fotoshoots omvatten volwassenen, gezinnen, families, pasgeborenen, kinderen, tieners en koppels. Voor een uitgebreid overzicht kunt u contact met mij opnemen en ik stuur u een prijzenlijst toe.

Bedrijfs- en reclame fotografie

Door mijn ervaring als vormgever heb ik geleerd in concepten te denken. Met fotografie kun je de concepten vertalen en met een bepaald beeld een sfeer creëeren en integreren in diverse media zoals een website, folders en tijdschriften. Tevens hoort een mooi portret uiteraard ook bij het presenteren van uw identiteit en bedrijf. Uw presentatie materiaal valt of staat met de juiste fotografie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een prijs op maat.

Mooi in beeld met professionele visagie en fotografie
Ben je onzeker of heb je moeite met ontspannen voor de camera? Dan is deze speciale fotosessie echt iets voor jou! Een fotoshoot waarbij de nadruk ligt op ontspannen en tijd voor jezelf nemen.

Meer informatie

F A C E B O O K
I N S T A G R A M
P I N T E R E S T