Petrina fotografie » Petrina portretfotograaf in Barendrecht

Mijn verhaal

Geboren in de zomer van 1978 in Alblasserdam, opgegroeid tussen de Molens van Kinderdijk.  Altijd in de weer met tekenen, boekjes en albums volplakken met foto’s en knipsels, foto’s maken en filmen. Een eerste kennismaking met het tekenprogramma Microsoft Paint was het moment dat ik besloot om van “tekenen met de computer” mijn beroep te maken.

Altijd in de weer met tekenen, boekjes en albums volplakken

Een creatieve opleiding richting audiovisueel vormgeven was een logische stap. Ik leerde een beeld en sfeer te creëren en bewerken door middel van computer en/of camera. In 2005 gestart als zelfstandig vormgever en nu een aantal jaren later, getrouwd en twee kinderen rijker, heb ik de focus verlegd naar fotografie. Eind 2012 heb ik een eigen fotostudio gerealiseerd. A dream come true…

Zoon en dochter maken mij compleet. Ze zijn mijn alles. Mijn drijfveer om te genieten, rust te nemen en lol te maken. Ze houden het kind in mij levend. Soms ook niet, laten we eerlijk zijn!

Strand en de zee zijn favoriet. Verslingerd aan Apple, de eenvoud, I love it. Verslaafd aan Pinterest, Facebook EN woonbladen. Stoofperen kan je me voor wakker maken. Elke dag cappuccino en ontbijtkoek om 9:15. Hippe eettentjes maken me blij, zeer blij. Tulpen, pioenrozen en ranonkels, zo mooi!

Hippe eettentjes maken me blij, zeer blij.

Skiën doe ik het liefst ieder jaar. Dansen op een leuk feestje. Rotterdam, mijn stad. Hoewel ik Amsterdam, Barcelona, Praag en New York ook geweldig vind. Mijn idool, Wendy van Dijk. En Vrijdag, ja! Dan is er markt, zo’n gezellig idee, ik ga nooit. Niet leuk: Als je aluminium folie scheurt op de rol. Andre Hazes. Volle prullenbak. Oneven getallen.

Never stop dreaming!

X

F A C E B O O K
I N S T A G R A M
P I N T E R E S T